Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кращі зелені садиби в області отримали міжнародні сертифікати

21 жовтня 2015 - 12:06

Завершилася реалізація грантового проекту Європейського Союзу «Система сертифікації якості агротуризму»/«CerTour»,  який у 2013 році виграв у міжнародному конкурсі  Регіональний фонд підтримки підприємництва у Запорізькій області.

За підсумками його реалізації протягом двох років кращим об’єктам агротуризму  області видано 14 сертифікатів якості міжнародного зразку та  диплом оцінювача.

Як зазначив на церемонії вручення директор Регіонального фонду Володимир Степаненко, участь у проекті відкрила перед запорізькими об’єктами агротуризму великі можливості для його розвитку, і не лише завдяки виділенню коштів, а й  можливості перейняти досвід інших країн,  популяризувати запорізькі об’єкти. Агротуризм дуже цікавий людям, особливо  дітям,  міським жителям. На думку посадовця, це перспективний та дійсно дуже важливий проект,  адже агротуризм – це не лише форма підприємництва, а й шлях до збереження та відродження українських сіл і містечок, національних звичаїв та обрядів.

Сертифікати отримали 14 власників зелених садиб та інших об’єктів агротуризму із Запорізького, Вільнянського, Оріхівського, Приморського районів,    м. Запоріжжя, Токмак, Мелітополь. Найбільшу кількість сертифікатів отримали представники Мелітопольського району.

На реалізацію грантового проекту в рамках Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва в якості співфінансування з обласного бюджету було виділено  80 тис.грн.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою