Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Надійне транспортне забезпечення – сфера відповідальності виконавчої влади

7 травня 2007 - 14:18

В облдержадміністрації відбувся конкурс на право перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області.

Перший заступник голови ОДА Олександр Бережний під час засідання конкурсної комісії озвучив основні критерії, за якими визначатимуться переможці конкурсу. Зокрема, претенденти мусять бути здатними забезпечити якісні перевезення, тобто мати достатню технічну базу, підмінний парк, дотримуватися всіх правил безпеки, позитивний досвід роботи, порозуміння з громадськістю на своїй території. Особливу увагу Олександр Бережний привернув до проблеми стосунків між перевізниками і ветеранами Великої Вітчизняної війни. У відвертій розмові з керівниками транспортних підприємств він засудив тих водіїв, які принижують людську гідність ветеранів, не віддають належну шану людям, що боронили нашу Вітчизну від фашистської навали.

- Надійне транспортне забезпечення – сфера відповідальності виконавчої влади, - наголосив перший заступник губернатора. – Тож маємо у повній мірі задовольнити потреби населення у цьому питанні.

За даними головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА, на конкурс було виставлено 59 маршрутних пакетів. Претенденти виявилися тільки на 39 з них. Маршрути, що користуються попитом, пролягають переважно у Мелітопольському та Токмацькому районах. На 18 маршрутних пакетів висловили бажання по одному претенденту. А на 21 – по кілька претендентів. Ще на 20 маршрутних пакетів бажаючих не знайшлося.

- Отак розвіюються міфи про ажіотаж навколо тендерів щодо транспортних перевезень, - акцентував для преси у зв'язку з різними оцінками цієї ситуації перший заступник голови ОДА.- Звичайно, люди, що проживають на цих територіях, не залишаться без транспортного сполучення. Вже найближчим часом разом із місцевими держадміністраціями ми переглянемо пропозиції, що залишились без уваги перевізників, і обов'язково знайдемо придатні транспортні підприємства.

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України