Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«ХОРТИЦЬКІ ДЖЕРЕЛА» живлять національну культуру

4 жовтня 2007 - 14:15

Свої експозиції тут представили близько 50 видавництв і книгарень із Києва, Харкова, Черкас, Сум, Запоріжжя, Дніпропетровська та Мелітополя.

За роки свого існування цей захід набув значного авторитету у представників видавничої справи України. Тому й не дивно, що цього року у «ХОРТИЦЬКИХ ДЖЕРЕЛАХ» беруть участь кращий письменник-фантаст Європи Сергій Дяченко, успішні видавці та літератори брати Капранови, Григорій Лютий, Петро Ребро і багато інших відомих й визнаних сучасниками творців художнього слова.

Програма виставки-ярмарку насичена цікавими подіями, різноманітними інформаційними і розважальними заходами. Зокрема, передбачається проведення прес-конференцій почесних гостей, творчих зустрічей і автограф-сесій, презентацій видавничих новинок, засідань за круглим столом, тощо. Також в рамках заходу відбудеться відбірковий тур Всеукраїнського конкурсу поезії «Молоде вино» та нагородження переможців конкурсу «Краща книга виставки-ярмарку «ХОРТИЦЬКІ ДЖЕРЕЛА-2007», благодійна акція «Книги учасників виставки-ярмарку - дітям».

- «ХОРТИЦЬКІ ДЖЕРЕЛА» живлять нашу багатонаціональну культуру, - таку високу оцінку заходу дав заступник голови ОДА Микола Фролов. –Хочу побажати всім учасникам і гостям цієї виставки творчого натхнення і якісних здобутків.

Також у відкритті заходу взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Світлицький, заступник міського голови Запоріжжя Олександр Кузьмін, ректори вищих навчальних закладів Запоріжжя.

Виставка триватиме з 4 до 6 жовтня. Запрошуємо всіх запоріжців і гостей міста відвідати цей захід у ПК «Дніпроспецсталь» з 10.00 до 18.00.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна