Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Підшефним військовим частинам у Запорізькій області готують подарунки до Дня захисника

3 жовтня 2018 - 09:42

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль повідомив, що нині завершено оновлення майданчика для шикування особового складу 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ».

-  За підтримки Фонду оборони області, облдержадміністрації, у співпраці з бізнесом, який активно працює в Запорізькому регіоні, ми бачимо чимало позитивних змін. Так, ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ» показало не тільки якісне проведення робіт з оновлення автошляхів Запорізького краю, а й приклад соціально відповідальної діяльності. Вони  виконали роботи з оновлення майданчика для шикування на території військової частини вартістю 1,2 мільйона гривень,  відновили плац підрозділу спецпризначенців Нацполіції на суму в 1,6 мільйона гривень, - повідомив  голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Очільник регіону зазначив, що  Фонд оборони області приділяє значну увагу іншим проблемним питанням 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ». Так, нині в частині здійснюється оновлення фасаду та встановлення нових вікон у приміщеннях, де знаходяться казарми та музей військової частини. Роботи планується завершити до 14 жовтня.

- Зважаючи, що ця частина входить до переліку одинадцяти підшефних згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, облдержадміністрація та Фонд оборони області надають їй необхідну підтримку. Насамперед це стосується створення гідних умов, затишку, щоб військовослужбовці могли пишатися своєю військовою частиною і Запорізьким краєм. Зокрема, це стосувалось музею, який  в артбригаді було відкрито влітку 2017 року,  інших напрямків, про які говоримо зараз. Наші захисники виконують серйозні бойові завдання і захищають державу від агресора. Тож мають отримувати допомогу від тих, кого вони захищають. Уже найближчим часом ми завершимо ті роботи, які пообіцяли нашим хлопцям, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни