Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги страхувальників!

20 лютого 2019 - 09:03

Запорізьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області (далі – Запорізьке відділення) доводить до Вашого відома, що відповідно до постанови правління Фонду соціального страхування України від 12.12.2018    № 28 «Про деякі питання обліку заборгованості страхувальників зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України» (далі – Постанова), яка набула чинності з 01 січня 2019 року, страхувальникам необхідно надавати «Звіт по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України» (далі – Звіт) за формою, наведеною у додатку до Постанови.

З I кварталу 2019 року страхувальники, які мають заборгованість зі сплати страхових коштів на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та/або на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, подають Звіт до відділень робочих органів виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України за своїм місцезнаходженням (місцем проживання) щокварталу до 10 квітня; 10 липня; 10 жовтня; 15 січня до повного погашення заборгованості. Звіт складається наростаючим підсумком з початку року в гривнях з копійками. 

У разі виникнення питань щодо заповнення Звіту страхувальникам необхідно звертатись до Запорізького відділення за адресою: м. Запоріжжя, майдан Профспілок, буд. 5,  каб. № 343. Телефон для довідок:  233-04-88.  

 

Запорізьке відділення УВД ФССУ у Запорізькій області

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області