Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Спорт для всіх об’єднує Україну!”

4 вересня 2008 - 16:21

Під таким гаслом четвертий рік поспіль напередодні Дня фізичної культури та спорту пройде всеукраїнська велоестафета. Захід проводить Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, Національний олімпійський комітет України, Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх“.

Велоестафета охоплює усі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно з 3 по 13 вересня 2008 року. Із західного, південного та східного напрямку колони велосипедистів фінішують у Києві 13 вересня. На майдані Незалежності під час урочистої зустрічі об'єднаної команди учасників велоестафети відбудуться спортивно-масові та культурно-мистецькі заходи.

Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації разом з обласним центром фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” готується зустріти 6 вересня велопелетон з Луганської та Донецької областей. На кордоні Запорізької області команда наших земляків приєднається до колони, а під час урочистої зустрічі у місті Запоріжжя в дитячому розважальному центрі “Шекіленд” відбудуться спортивно-масові та культурно-мистецькі заходи.

7 вересня об 11.00 на турбазі “Хортиця” відбудеться прес-конференція з учасниками заходу. Цього ж дня велоестафета продовжить свій шлях у напрямку Дніпропетровська. Запорізькій команді буде урочисто вручено прапор області, який вона пронесе по території України та встановить у столиці на Майдані Незалежності.

Запрошуємо представників ЗМІ на зустріч велоестафети на кордоні Запорізької області (від'їзд автобуса 6 вересня о 12.00 від управління у справах сім'ї, молоді та спорту, вул. Лермонтова, 21) та 7 вересня - на прес-конференцію на турбазі „Хортиця” (від'їзд автобуса 7 вересня о 10.30 від управління у справах сім'ї, молоді та спорту, вул. Лермонтова, 21).

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області