Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ділова активність регіону підвищить інвестиційну привабливість

2 жовтня 2008 - 14:11

Сьогодні в Запорізькій торгово-промисловій палаті розпочав роботу ІІ Міжнародний інвестиційний форум. Авторитетний бізнесовий захід зібрав потенційних інвесторів з ряду країн ЄС, міжнародних фінансових інституцій та їх представництв в Україні, викликав широкий резонанс серед впливових громадських організацій та представників місцевого бізнесу.

У роботі форуму участь взяли голова Запорізької ОДА Олександр Старух, заступники голови облдержадміністрації, офіційні делегації Королівства Нідерландів на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Роном Келлером, Чехії, Угорщини та Росії, представники фундації “ Business - award ”, територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

- Цей захід дає унікальну можливість привернути увагу ділової спільноти, представників владних структур, науковців до потенціалу нашого краю та ініціювати сприятливі зміни в інвестиційному кліматі України та в Запорізькій області, зокрема. Форум відкриє нові шляхи для інвестування в нашу економіку, - дав високу оцінку заходу Олександр Старух. - Ділова активність нашого регіону, переконаний керівник області, підвищить інвестиційну привабливість України в цілому.

Організатори форуму - Запорізька облдержадміністрація, обласна рада та Запорізька торгово-промислова палата - прагнуть зацікавити іноземних інвесторів у залученні їх капіталу до реалізації ефективних економічних проектів запорізьких підприємств, а також презентувати якомога ширшому колу представників місцевого бізнесу прибуткові інвестиційні інструменти і засоби.

Форум зібрав близько 200 учасників з різних країн світу. В рамках його програми заплановано проведення пленарних засідань, обговорень за "круглим столом", конференцій, презентацій, семінарів. Учасники заходу відвідають традиційну запорізьку виставку «Покровський ярмарок-2008», що в ці дні проходить у ПС «Юність».

ІІ Міжнародний інвестиційний форум триватиме два дні і завершиться у п'ятницю, 3 жовтня, семінаром для представників запорізьких підприємств з питань підготовки бізнес-пропозицій для залучення інвестицій.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області