Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В регіоні ведеться ритмічна і планомірна робота з підготовки до опалювального сезону

3 жовтня 2008 - 15:50

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний провів засідання обласної комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу та ЖКГ області перед постачальниками енергетичних ресурсів.

У заході взяли участь члени комісії - представники структурних підрозділів ОДА, Державної податкової адміністрації в Запорізькій області, головного контрольно-ревізійного управління в Запорізькій області, а також керівники територій регіону та підприємств ПЕК і ЖКГ.

Учасники заходу розглянули та узгодили обсяги компенсацій заборгованості зазначеним підприємствам області з різниці в тарифах на послуги населенню з опалення, водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв'язку з невідповідністю їх фактичної вартості тарифам, що затверджені органами державної влади або місцевого самоврядування.

Члени комісії проаналізували підтверджуючі документи, подані підприємствами-боржниками, які потрібні для проведення взаєморозрахунків у частині погашення заборгованості минулих років, а також прийняли рішення задовольнити їх у відповідності до Порядку перерахування у 2008 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення вище зазначеної заборгованості.

В числі підприємств, яким надано право на таку компенсацію, визначені ТОВ «Тепло-Енерго-Сервіс» Пологівського району, Приморське ОВУЖКГ, КП «Водоканал» Мелітопольської міськради, ТОВ «Оріхівтепломережа» та ряд інших.

- Обсяги заборгованості з різниці в тарифах погоджені. Затверджена схема проведення взаєморозрахунків, - підбив риску засіданню Олександр Бережний. – Це зроблено з метою прискорення поновлення лімітів на енергопостачання підприємств ЖКГ і забезпечення їх безперебійної роботи в опалювальний сезон. Населенню ми гарантуємо комфортні умови. Запорізька область ритмічно і планомірно працює в цьому напрямку. Вся система регіону готова до роботи в осінньо-зимовий період.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович