Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Учасниками «Фестивалю сім’ї-2019» цього року стали понад 25 тисяч запоріжців

6 червня 2019 - 10:44

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся молитовний сніданок, під час якого підбито підсумки сімейного свята «Фестиваль сім’ї-2019», що відбулось минулими вихідними. Участь у заході взяли перша заступниця голови облдержадміністрації Елла Слепян, керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, керівник проєкту  Дмитро Матюхін, організатори та учасники свята.

Цього року Фестиваль сім’ї проводився сьомий рік поспіль.  Він тривав два дні та зібрав понад 25 тисяч гостей та учасників.  

- Фестиваль сім’ї – це приклад добра, щастя та поваги до родини. Адже він нагадав нам про головне: все, що ми робимо у житті, ми робимо заради дітей та родини. Якщо ми хочемо жити у сильній та щасливій країні, маємо зробити все, щоб виховати наших дітей щасливими, захистити їх та оточити любов’ю. Вважаю дуже символічним, що вже традиційно сьомий рік поспіль у Запоріжжі день захисту дітей відзначається таким масштабним заходом – Фестивалем сім’ї. Організатори свята зробили велику роботу, за що запоріжці їм дуже вдячні, - зазначила Елла Слепян.

Під час «Фестивалю сім’ї-2019» було організовано роботу майже 200 локацій. Діти та їх батьки мали можливість розважитись та взяти участь у пізнавальних заходах.

- Вже сьомий рік у Запоріжжі проводиться Фестиваль сім’ї, та кожного року стає все більш учасників. Головною родзинкою цьогорічного фестивалю стало встановлення національного рекорду зі створення найбільшого кола із щасливих родин з фіксацією події у Національному реєстрі рекордів, - зазначив керівник проєкту Дмитро Матюхін.

Сьогодні всі, хто долучився до організації та проведення цього масштабного свята, отримали подяки від організаторів фестивалю.

Довідково.

 Фестиваль сім’ї  ініційовано коаліцією громадських організацій та Ради Церков, за підтримки Запорізької обласної державної держадміністрації та Запорізької міської ради. З 2016 року свято проводиться за підтримки Ініціатив інфраструктурної програми для України, що виконуються німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft  für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни