Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці – призери чемпіонату України з туристських спортивних походів

25 березня 2020 - 12:20

Закінчено завершальний етап чемпіонату України з туристських спортивних походів (суддівство звітів). За підсумками змагань у загальному заліку Запорізька область вперше посіла ІІІ місце.

За інформацією Департаменту освіти та науки облдержадміністрації, цьогоріч всі 14 звітів, що брали участь у змаганнях, представляли туристські групи Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

У водному виді спортивного туризму в групі об’єднаних походів І-ІІ к.с. команди Запорізької області посіли наступні місця:

  • ІІ місце команда Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (керівник Кроль В.В.) зі звітом про р. Південний Буг;
  • ІІІ місце команда Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (керівник Стельмах О.В.) зі звітом про рр. Чорний Черемош – Черемош – Прут.

У гірському виді спортивного туризму в групі походів І к.с. І місце посіла команда Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (керівник Некрасов С.А.) зі звітом про Західний Кавказ.

У пішоходному виді спортивного туризму в групі об’єднаних походів ІІІ-ІV к.с. команда Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (керівник Янущенко Д. В.) посіла ІІІ місце зі звітом про Карпати.

У групі об’єднаних походів І-ІІ к.с. команди області посіли наступні місця:

  • ІІ місце команда Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (керівник Горулько С.С.) зі звітом про Карпати;
  • ІІІ місце команда Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (керівник Рогатіна Я. О.) зі звітом про Тернопільську та Чернівецьку області.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області