Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Цього року діти зможуть відпочити у 65 літніх таборах області

10 квітня 2009 - 14:22

- Позиція обласної державної адміністрації чітка: діти не повинні страждати від кризової ситуації, що склалася в країні. Незважаючи ні на що, ми повинні забезпечити якісний та яскравий відпочинок підлітків влітку. Цього року в обласному бюджеті передбачено фінансування оздоровчої кампанії у розмірі понад 10 млн. грн. До таборів, як і завжди, будуть виставлені жорсткі вимоги щодо якості запропонованих послуг, -  наголосив на основних аспектах  Микола Фролов, відкриваючи захід.

Протягом літа планується оздоровити 98 тисяч запорізьких дітей. Серед них діти-сироти, діти зі слабким здоров’ям, з багатодітних та малозабезпечених сімей, постраждалих від наслідків Чорнобильської  катастрофи, а також талановиті та обдаровані підлітки.

Приймати дітлахів готуються 65 позаміських оздоровчих закладів, які розташовані на березі Дніпра та Азовського моря.

Також чимало юних запорожців зможуть оздоровитись у Міжнародному дитячому центрі «Артек», як це вже зробили 120 підлітків з початку поточного року.

Загалом в області планується створити 300 пришкільних таборів. Учасники наради  визнали доцільним і переведення на літній період деяких дошкільних закладів у санаторний режим роботи.

Для забезпечення ефективного проведення оздоровчого сезону 2009 року підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації, де визначено  основні заходи, склад комісії та перелік оздоровчих закладів, які функціонують у Запорізькій області.

 

Управління у справах преси та інформації.

Читайте також

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії