Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для першокласників з багатодітних родин навчальний рік почався з подарунків

11 серпня 2009 - 15:08

З нагоди Дня знань, яким невдовзі стартує новий навчальний рік, в облдержадміністрації зібралися майбутні першокласники з багатодітних родин, яким заступник голови ОДА Микола Фролов та перший заступник голови обласної ради Олександр Клепаков вручили шкільні портфелі.

Таким чином облдержадміністрація спільно з обласною радою вирішила допомогти багатодітним батькам підготувати своїх дітей до школи.

Нині в області проживає 4631 багатодітна родина, в яких цього року підуть у перший клас 1005 дітей.

У більшості сімей вперше збираються до школи по 1 – 2 учні, а ось у подружжя Світлани та Віктора Ханьжових - батьків 11 дітей - школярами стануть аж четверо. Тому такий подарунок виявився для них дуже доречним.

Микола Фролов, вітаючи першокласників та їх батьків, запевнив, що багатодітні родини можуть завжди розраховувати на підтримку облдержадміністрації. Зокрема, в області діє програма «Сильна родина – міцна країна», яка сприяє створенню економічних, правових та соціальних умов для розвитку інституту сім'ї.

- Ми запроваджуємо нову традицію – щороку кожна дитина з багатодітної родини, яка вперше збирається до школи, буде отримувати корисні подарунки, - повідомив посадовець. Ми поділяємо думку, що дитина – головна людина в країні, тож обласна виконавча влада й надалі створюватиме всі умови для якісного і повноцінного виховання юних запоріжців.

Батьки у свою чергу висловили вдячність представникам обласної влади за турботу й увагу до кожної великої родини.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також