Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Спортивне товариство «Колос»: 60 років успішного руху

24 березня 2010 - 13:57

В обласній раді профспілок відбулися урочистості з нагоди 60-річчя утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. У заході взяв участь заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов.

Нині «Колос» об’єднує сотні тисяч сільських спортсменів та фізкультурників. Запорізькі спортсмени гідно примножують спортивну славу товариства. У цей ювілейний день їх привітали зі святом представники органів державної влади, місцевого самоврядування, громадськості та колеги по спорту.

- Спортивне товариство «Колос» відоме в області і в Україні своїми досягненнями та благородною метою своєї діяльності. Ми знаємо імена багатьох спортсменів, які прославили «Колос». Але, на мій погляд, не менше значення має те, що «Колос» завжди працював і працює на сільський спорт, на масову фізичну культуру, - зазначив  Микола Фролов. – Спорт на селі був, є і буде вагомим елементом соціальної політики.

Але дуже погано, що протягом останніх років спорт на селі переживає не кращі часи, вважає заступник голови ОДА. Обласна влада прагне допомогти «Колосу», домогтися, щоб у кожній сільській раді був інструктор з фізичної культури і спорту. На  думку посадовця, покращення фінансового стану в державі дасть можливість реалізувати цю ідею.

 Однак, незважаючи на існуючі проблеми, спорт на селі живе, працюють дитячі спортивні школи, а головне – є бажання у молоді та ветеранів  займатися спортом, підтримувати на селі рух фізичної культури і спорту.

Микола Фролов привітав присутніх з 60-річчям ВФСТ «Колос», вручив Почесні грамоти облдержадміністрації ветеранам та активістам товариства, а також - Почесний кубок  облдержадміністрації з нагоди пам’ятної дати.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни