Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькому військовому гарнізоні відкрито оновлену Алею Героїв

4 травня 2010 - 12:37

Заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук та  заступник голови – керівник апарату Станіслав Лимарчук, голова обласної ради Павло Матвієнко та його заступник Леонід Анісімов взяли участь у відкритті оновленої Алеї Героїв в Запорізькому військовому гарнізоні та привітали ветеранів війни з святом Великої Перемоги.

- Сьогодні над нами – голубе небо, пташки співають, дерева цвітуть, у всіх нас є гарний настрій, - відзначив Микола Ярмощук. – Поки буде жива пам’ять про ті знаменні роки, до того часу житимемо ми з вами. Істинні герої  Великої Вітчизняної війни сьогодні стоять  поруч з нами.

Микола Ярмощук передав всім присутнім привітання голови облдержадміністрації Бориса Петрова з 65-річчям Перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні.

- Ми бачимо тут підготовлені збройні сили для того, щоб відбити будь-який напад ворога. Сьогодні військова частина вшановує вас, шановні ветерани, і вітає вас з святом Великої Перемоги, - звернувся до присутніх Павло Матвієнко.

Алею Героїв Радянського Союзу з 35 кленів посаджено керівниками державної влади та місцевого самоврядування, меценатами, ветеранами військової служби, військовослужбовцями Запорізького гарнізону на честь 65-річчя Великої Перемоги. На Алеї встановлено пам’ятник героям з золотою зіркою.

На завершення урочистостей військовослужбовці Запорізького військового гарнізону пройшли почесним маршем перед ветеранами Великої Вітчизняної війни, яких в цей святковий сонячний день почастували ще й солдатською кашею.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів