Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для реалізації потенціалу молоді є можливості

21 червня 2010 - 19:42

У рамках відзначення Тижня молоді в Україні в обласному центрі молоді відбувся обласний форум громадських молодіжних організацій, у роботі якого взяли участь голова облдержадміністрації Борис Петров та його заступник Микола Ярмощук, голова облради Павло Матвієнко та його заступник Анатолій Світлицький.

Мета проведення форуму – обмінятись досвідом, поділитися здобутками та обговорити спільні проблеми громадських молодіжних організацій.

- Проблеми молодіжних організацій, а конкретно молоді – актуальні і важливі. Я побачив, що ці організації реально працюють і допомагають молоді реалізувати свій потенціал. Завдання обласної влади – підтримувати їх у цій роботі, - зазначив голова облдержадміністрації Борис Петров.

Під час урочистого відкриття форуму очільник регіону вручив почесні грамоти облдержадміністрації лідерам та активістам молодіжних громадських організацій.

По завершенні форуму відбулися майстер-класи для запорізької молоді на теми: «Взаємодія молоді і ЗМІ», «Щаслива країна», «КВН і молодь», «Проведення благодійних акцій», «Робота з обдарованою молоддю у сільській місцевості».

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області