Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожнє господарство регіону продовжують впорядковувати

20 червня 2014 - 14:30

Дорожнє господарство регіону продовжують впорядковувати

Триває ямковий ремонт на дорогах загального користування. На замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області протягом минулого тижня районними філіями ДП «Запорізький облавтодор» ліквідовано 1103 м2 ямковості на дорогах загального користування. Роботи з видалення ямковості проводились струменевим методом, асфальтобетоном та методом просочення. Матеріали для виконання цих робіт постачав Мелітопольський асфальтобетонний завод.

Також філіями ДП «Запорізькій облавтодор» виконувались роботи з ліквідації аварійних дерев, покосу трави на узбіччях та прибирання сміття: на майданчиках відпочинку, зупинкових майданчиках, біля туалетів. Тривають роботи з поновлення горизонтальної дорожньої розмітки. Протягом тижня відновлена розмітка на підходах до залізничних переїздів і на пішохідних переходах у місцях концентрації ДТП  на 34,5 км автодоріг загального користування. На дорогах державного значення було встановлено і замінено 30 дорожніх знаків.

Також на період літньої спеки для інформування водіїв на автодорогах загального користування  встановлено тимчасові дорожні знаки 3.15 (24 т.), 3.16 (7 т.) з табличками: 7.4.4 ( 8.00 - 20.00) та 7.4.8(>28ºС), які інформують про обмеження руху великовагових транспортних засобів. На автошляхах регіону встановлено 75 комплектів обмежуючих дорожніх знаків та 5 інформаційних панно. Дотримання цих рекомендацій дозволить захистити асфальтобетонне покриття, яке при високих температурах під дією підвищених осьових навантажень транспорту деформується.

Крім того, Службою автодоріг підготовлено перелік спеціально відведених місць для більш комфортного розміщення та відпочинку водіїв великовагового транспорту.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області