Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області нагородили переможців конкурсу «Батько року»

18 вересня 2020 - 11:34

Сьогодні на площі перед облдержадміністрацією урочисто нагородили переможців конкурсу «Батько року» та привітали їх із Всенародним Днем батька. На святковому заході були присутні голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін, заступник голови обласної ради Владислав Марченко, переможці четвертого обласного конкурсу «Батько року».

  • Шановні чоловіки! Традиційно склалося, що слова подяки за виховання дітей ми адресуємо, перш за все, матерям. Але татусі вносять не менший вклад в розвиток дитини. Бути хорошим батьком – найбільш відповідальна місія в житті кожного чоловіка і велике щастя. І з цим погодиться, я впевнений, кожен, хто пізнав радощі батьківства. Я сам батько 3 дітей. На своєму прикладі заохочую чесність, розуміння і повагу один до одного. Я намагаюсь бути щедрим на увагу та спілкування з дітьми, особливо зараз, коли не вистачає вільного часу. Дякую кожному з вас за вагомий внесок у розвиток Запорізької області та гармонійне поєднання статусу дбайливого тата та успішного чоловіка! Миру вам, міцного здоров’я і слухняних дітей!, - привітав батьків Віталій Боговін.

У цьому році учасниками конкурсу стали 85 чоловіків. Конкурсна комісія визначила 43 переможця, які вдало поєднали обов’язки люблячого батька та успішного мужчини.

Переможці конкурсу були нагороджені дипломами за вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Запорізької області, гармонійне поєднання кращих якостей сім’янина та успішного чоловіка.

 

Довідково.

В Україні День Батька стали офіційно відзначати з 2019 року з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту родини як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей.

У Запорізькій області обласний конкурс «Батько року» проводиться в рамках виконання Комплексної обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми на 2017-2021 роки.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі